Dit is het expertiseteam van 1Medisch Adviseur. Ons team van o.a. verzekeringsartsen en het medisch secretariaat staat voor u klaar en stelt zich graag aan u voor.

Onze verzekeringsartsen

Hieronder vindt u een overzicht van onze verzekeringsartsen die de verzekeringsgeneeskundige expertises uitvoeren.

Laurens Buisman
drs. L.J.R.M. Buisman

directie verzekeringsarts RGA

‘Ik geef een evenwichtig oordeel, vanuit een neutrale positie.’

Sinds 2012 verricht Laurens verzekeringsgeneeskundige expertises, naast zijn werkzaamheden als medisch adviseur en mede-eigenaar van 1Medisch Adviseur. Laurens gaat voor een faire beoordeling en een rapport dat in balans is en recht doet aan alle partijen. Daarbij is zijn neutrale positie als onafhankelijke, derde voor hem een belangrijk uitgangspunt . Laurens’ rapporten zijn inzichtelijk en navolgbaar, zodat partijen begrijpen hoe hij tot een bepaalde conclusie komt.

beschikbaarheid: over 3 maanden

BIG: 29053957201
ljrm.buisman@1medischadviseur.nl

 

drs. R.H.P. Draaijer

verzekeringsarts RGA

‘Ik neem graag de tijd om uitgebreid in gesprek te gaan met betrokkene. Betrokkenen mogen mij alles vertellen wat ze kwijt willen, want hun verhaal is het allerbelangrijkste.’

Vanaf januari 2019 is Paul werkzaam bij 1Medisch Adviseur als verzekeringsarts. Paul vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Hij neemt uitgebreid de tijd en kijkt echt naar de persoon die tegenover hem zit. Contact maken is erg belangrijk voor Paul, want betrokkenen moeten zich gehoord voelen. Hij werkt zorgvuldig en wil een zo eerlijk mogelijk verhaal op papier zetten. Een verhaal waar partijen mee verder kunnen. Een zorgvuldig en fair rapport.

beschikbaarheid: over 4 maanden
BIG: 19046623701
secretariaat@1medischadviseur.nl

dr. D. Erdogan

verzekeringsarts

‘Ik sta voor mijn cliënten, want ik ben de onafhankelijke professional. Als doorgeefluik naar de verzekeraar ga ik graag in gesprek met de cliënt zodat we samen kunnen bepalen wat er nodig is.’

Deha voert sinds 2017 verzekeringsgeneeskundige expertises uit bij 1Medisch Adviseur. Deha’s doel is om een zo goed mogelijk beeld te schetsen en een rapportage neer te zetten die een goede weergave is van de problematiek. Dat geeft hem veel voldoening. Deha’s rapportages zijn goed leesbaar en hij beschrijft alles stap voor stap. Deha bespreekt graag met cliënten welke ideeën ze zelf hebben en verwerkt alle relevante informatie tot een helder rapport. Deha behandelt zorgvuldig een complex dossier én houdt van uitzoekwerk. Bij het schrijven van een rapport rent hij graag een rondje om te reflecteren.

beschikbaarheid: circa 1 maand
BIG: 29063867701
secretariaat@1medischadviseur.nl

drs. W.K. Joemai

verzekeringsarts

‘Bij expertises is vaak het overzicht kwijt en is er miscommunicatie ontstaan tussen partijen. Ik vind het leuk om de puzzels te ontrafelen en weer orde in de chaos te creëren.’

Waheeda heeft sinds 2018 ervaring met verzekeringsgeneeskundige expertises. Bij het schrijven van een expertiserapport ligt volgens Waheeda de uitdaging om in de literatuur te duiken en een match te zoeken tussen het verhaal, de medische gegevens en de belastbaarheid. Waheeda probeert een inzichtelijk en beargumenteerd rapport op te leveren, waarbij alle partijen haar gedachtegoed kunnen volgen. Waheeda heeft veel ervaring met dossiers via het UWV. Cliënten krijgen een open gesprek, een goede onderbouwing en een up to date rapport, vaak beargumenteerd met literatuur.

beschikbaarheid: circa 1 maand
BIG: 89913720501
secretariaat@1medischadviseur.nl

Vivien van der Linden
drs. V. van der Linden

verzekeringsarts

“Ik sta voor een prettig gesprek en goede communicatie. U ontvangt een goede onderbouwde rapportage, waar alle partijen mee verder kunnen.” 

Vivien verricht sinds 2020 expertises bij 1Medisch Adviseur. Ze ziet er een uitdaging in om in de beschouwing de samenhang tussen de objectieve medische gegevens en de ervaren klachten, beperkingen en belemmeringen van betrokkene goed beargumenteerd weer te geven. Vivien probeert een zo volledig mogelijk beeld van de medische situatie te geven, met een inzichtelijke weergave van de belastbaarheid. Zo kunnen partijen verder! In het werk krijgt Vivien te maken met een grote diversiteit aan medische aandoeningen. En ze ziet betrokkenen met allerlei soorten achtergronden. Dat houdt het werk afwisselend en uitdagend, en hierdoor is er iedere dag iets nieuws te leren.

beschikbaarheid: over 1 maand
BIG: 19917931401
secretariaat@1medischadviseur.nl

Gonda Sprenkels
drs. G. Sprenkels

verzekeringsarts

‘Gezien mijn brede en lange ervaring kan ik cliënten op een complete en zorgvuldige manier ondersteunen met een helder advies waarmee alle partijen verder kunnen.’

Sinds 1 juni 2020 werkt Gonda als verzekeringsarts bij 1Medisch Adviseur. Bij het schrijven van een expertiserapport wil Gonda een helder beeld scheppen van de problematiek. De uitdaging is zorgvuldig onderzoek te doen en een goed opgebouwd rapport op te leveren. Gonda vindt het fijn dat ze een onafhankelijke positie heeft. Volgens Gonda hangt er voor betrokken partijen veel van een expertise af en daarom vindt ze de kwaliteit van een rapport erg belangrijk. Dat betekent ook voldoende tijd nemen voor het verhaal van de cliënt. Iedereen is namelijk gebaat bij een goed inhoudelijk oordeel.

beschikbaarheid: over 1 maand
BIG: 69046432501
secretariaat@1medischadviseur.nl

Overig

De directie bestaat uit medisch directeur Laurens Buisman en algemeen directeur Kristel Seinhorst. Laurens is ook uitvoerend actief als medisch adviseur letselschade en als verzekeringsarts. Kristel is uitvoerend actief als operationeel manager, klachtenfunctionaris en privacycoördinator. Onze collega’s van het secretariaat ondersteunen de verzekeringsartsen bij het plannen van de afspraken en het afstemmen en opsturen van het expertiserapport. Ook zijn zij uw eerste aanspreekpunt.

Werken bij 1Medisch Adviseur

1Medisch Adviseur staat voor fair play bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Dat komt terug in onze medische adviezen en verzekeringsgeneeskundige expertises en is ook onze onderlinge waarde. Wil je ons team van verzekeringsartsen komen versterken? Of heb je interesse in een andere functie? Bekijk dan onze vacatures op de website van 1Medisch Adviseur!

Meer informatie over verzekeringsgeneeskundige expertises

Wilt u meer lezen over de objectieve expertises die onze expertiseartsen uitvoeren?